Kategória


Kedves Olvasónktól kaptuk a következő tinktúrát

Elkészítése:
A fokhagymagerezdeket megtisztítjuk, felaprítjuk. A citromokat alapos áztatás, mosás után héjával együtt apróra vágjuk, majd az egészet együtt összedaráljuk.Egy adaghoz 1 liter vizet felmelegítünk, majd amikor gyöngyözve forrdogál, a mixerben aprított, vagy ledarált fokhagyma-citrom elegyet beletesszük, és az első forrásig – buggyanásig – hagyjuk főni.
Ezt követően hagyjuk kihűlni, és tüllruhán, vagy gézlapon át leszűrjük.

Fémszűrővel ne dolgozzunk! A ruhába tett masszát ki lehet erősen nyomkodni.

A leszűrt levet üvegekbe töltjük, hűvös helyen – hűtőszekrényben – tároljuk.
A napi egy kupicát főétkezés előtt vagy után fogyasszuk el. ( Elegendő egy alkalommal naponta).
Akik ezt a gyógymódot kipróbálták, állítják, hogy már a három heti alkalmazás időtartama alatt is érezhető a hatása, mert az egész testnek fiatalos regenerálódást hoz. A meszesedés, és annak mellékhatásaként beindult folyamatok következtében (nyaki felmenő ér részen ) a látás, hallás, ízlelés, szaglás csökkenése tapasztalható. A kúra segítségével ezek a folyamatok megállíthatóak és visszafordíthatóak.

Három hét után tartani kell 8 nap szünetet, de a kúrát még két alkalommal meg kell ismételni. Ez kb. három hónap alatt elvégezhető, ami többnyire elegendő a meszesedés kitisztítására. Idősebbeknél, ha szükséges – egy kis idő elteltével 1 -1 hónapos intervallumban meghosszabbítható.
Semmi olyan anyagot nem tartalmaz, ami a szervezetre káros lenne !

Ez egy olcsó és ártalommentes kúra! Egy dologra kell csak odafigyelni, hogy a fokhagyma magyar termesztésű, a citrom pedig déli vidékről származó, lehetőleg vegyszermentes gyümölcs legyen.

fokhagyma

 

Fotó: Illusztráció

Forrás: András Kremper