Kategória


 

Sok nő jobban hisz a drogériákban kapható méregdrága ránctalanító csodaszerekben, mint a hozzájuk képest filléres természetes anyagokban. Pedig előbbiek is olyan öregedésgátló anyagokból készülnek, amelyek önmagukban is hatékonyan alkalmazhatóak ráncok ellen.


Ha szeretnéd sokáig megőrizni a bőröd simaságát és fiatalságát, a legjobb, ha tisztán használod fel őket az arcod ápolására!
A szőlőmagolaj képes a kollagénszöveteket regenerálni, ezzel is javítva a bőr szerkezetét és rugalmasságát, akár a dekoltázson is.
Az alga – regeneráló hatásának hála – elbánik a már kialakult kisebb ráncokkal, tisztító és méregtelenítő hatása miatt rendkívül népszerű összetevője az öregedésgátló kozmetikumoknak. Emellett a szervezetre is jótékonyan hat.
Az esszenciális zsírsavakban és aminosavakban gazdag Goji bogyó, az ördögcérnának is nevezett növény belsőleg és külsőleg is jótékonyan hat a szervezetre.
Az olívaolaj hidratáló és öregedésgátló hatása közismert, elsősorban száraz bőrre ajánljuk.
A gránátalma antioxidáns-tartalma gátolja a sejtek oxidációját, de vitamintartalma sem elhanyagolható a bőr szempontjából.
A kakaóvaj zsírtartalmának köszönhetően csökkenti a bőrszárazságot, ezáltal rugalmasabbá teszi a kötőszövetet. Testápolóként használva hidratálja a bőrt.
A szezámolaj semlegesíti a szabadgyököket, így rendszeres külső és belső használatával megelőzheted a ráncok kialakulását.