Kategória


Közel két éve találtam egy házi praktikát, mely szerit a méz és fahéj kombinációt kell csak bevetni, és három nap alatt elmúlik a megfázással együtt minden bú és bánat.
Amennyiben a nátha tünetei jelentkeznének, nem kell mást tenni, mint bevetni a jól bevált módszert, ami a következő képen alakul.
1 teáskanál mézet összekeverünk ¼  teáskanál őrölt fahéjjal, és néhány óránként, vagy amikor úgy érezzük , szükségünk van arra, hogy valami felmelegítsen. Először csak egy ilyen kis adagot vegyünk be, ha a betegség kezd kialakulni, és meglátjuk milyen gyors a hatása. Csak azután készítsünk nagyobb adagot egy kis tálkában, persze az arányokat tartsuk be. Lehetőleg igyunk utána valamilyen folyadékot. Akár vizet, vagy tegyünk a teánkba a fahéjas mézből, esetleg gyümölccsel fogyasszuk. Nyugodtan fogyaszthatják gyerekek is, a hatás nem marad el.
méz
Azt hogy ez mitől működik, nem tudom, de még mindig bevált, és nem csak nálam. Mind a méz és a fahéj is antibakteriális, antivirális és gombaellenes tulajdonságokkal bír.